Habacompo

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

NOTA: Habacompo.cat cumple con la normativa W3C relativa a la accesibilidad de personas discapacitadas a nivel visual, auditivo o de motricidad

Acords del Bolero «El Barri Antic»

NOTES de l’Autor dels acords de El Barri antic: «Aquesta versió m’agrada més…però jo toco aquest tema bolero, amb un to més d’havanera. També poso la celleta en primer trast, com ho toquen altres Grups. Espero que us vagin bé els acords. Amb els acords menors amb 6 o 7, si teniu problema, us aconsello… Seguir leyendo.. Acords del Bolero «El Barri Antic»

Leer más

Acordes de «Un inglés vino a Bilbao»

Acordes de Un inglés vino a Bilbao Esta pieza goza de los dos elementos que la identifican como habanera y bilbainada: es una habanera que se canta desde hace muchos años en Bilbao, por tanto es una bilbainada. Para saber cómo suena, aquí tienes la letra y el vídeo de esta bilbainada habanera interpretada por… Seguir leyendo.. Acordes de «Un inglés vino a Bilbao»

Leer más

Acords del Bolero «Follia»

Nota de l’autor dels acords del bolero Follia: En aquesta interpretació de Neus Mar, el to en el que canta es LA menor en les estrofes i LA major en la tornada del cant. Per a mi en un to una mica baix, per això m’agrada cantar-la en MI menor i major, com ho fan… Seguir leyendo.. Acords del Bolero «Follia»

Leer más

Acordes de «La Nave»

Nota del Autor de los acordes de La Nave: «El tono en el que canta el grupo es DO mayor. Los demás acordes, como ven, no presentan ninguna complicación. El ritmo es de vals rítmico y alegre. Espero que les guste este arreglo de acordes y que canten este tema bajo el título de “La… Seguir leyendo.. Acordes de «La Nave»

Leer más

Acords del bolero «Escolta es vent»

Acords de Escolta es vent Apunt de l’autor dels acords, en Gerard Moreno : » Bones…aquí us deixo els acords d’aquesta bonica peça, quasi balada, del gran compositor J.Ll. Ortega Monasterio, amb lletra de Tòfol Mus. En aquesta tonalitat de La menor, es pot cantar còmodament, si algú la vol pujar un to o dos més, doncs,… Seguir leyendo.. Acords del bolero «Escolta es vent»

Leer más
Please wait...

About Me

Magisteri, especialitat musical,  per la universitat de Barcelona.

Actualment professor de Secundària, durant anys en la privada concertada i actualment en la pública.

Director de colònies i animador de grups de guitarres de monitors de temps lliure. Porto des de molt  jove tocant i cantant amb la guitarra.  Autodidacta i gran entusiasta del món i el cant de les havaneres i cants populars, cants d'animació i de taverna.

Media

Mis Amigos

Imagen de perfil
HABACOMPO
@habacompo
Compartir todo este contenido